Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekneler Çıldır Gölü'ne indi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatı ile gönderilen tekneler Çıldır gölüne indirildi.

        Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatıyla Çıldır gölünde yapımına başlanan iki adet iskele çalışmaları aralıksız devam ederken, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından gönderilen tekneler, vinç yardımıyla göle indirildi. Yapımı devam eden iskelelerin yanına indirilen Çıldır UDHB Ardahan ve Çıldır UHDB Kars yazılı tekneler vatandaşlarında ilgi odağı oldu. Teknelerden bir tanesi Çıldır Gölü Aşıkşenlik mevkisindeki Sosyal tesislerin olduğu alana, bir diğeri ise Çıldır Gölü Çanaksu mevkisinde yapımı devam eden iskelelere indirildi.

        BAŞKAN DÜMENE GEÇTİ

        Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından gönderilen iki adat tekne göle indirildikten sonra Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu teknenin dümenine geçti. Başkan Azizoğlu teknelerin Çıldır Gölü turizmi için çok önemli bir hamle olduğu belirterek " Çıldır Gölü Çıldır'ın ve yörenin en önemli turistik değeridir. Çıldır Gölü için çok geç kalınmış bir hizmeti yöremize kazandırdığı için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan'a ve Ardahan Milletvekilimiz sayın Orhan Atalay'a şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Gezi teknelerimiz ilçemize ve yöremize hayırlı olsun" dedi.

        Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve beraberindekiler Çıldır Gölüne indirilen tekne ile Çıldır Gölünde gezinti yaptılar.

        (ARV-AT-Y)

        24.06.2017 14:46:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa