Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan'a muhteşem kapanış

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinlikleri, Ogan Han'ın muhteşem konseriyle sona erdi. Konserde yöresel ezgilere eşlik eden binlerce Maltepeli, unutulmaz bir akşam yaşadı.

        Binlerce Maltepelinin katıldığı ve orucunu açtığı iftar sonrası, Organik Halk Pazarı'nda bir aydır düzenlenen Ramazan etkinliklerinin son gecesi, meddah gösterisiyle başladı. Çocuklar, düzenlenen meddah gösterisiyle eğlenceli vakit geçirirken, sonrasında sahne alan Ogan Han, seslendirdiği halk müziği ve yöresel ezgilerle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Türkülere eşlik eden vatandaşlar, hep birlikte halay çekti. Etkinliğin son gününe MS (Multiple Skleroz) hastası vatandaşlar da, belediyenin davetlisi olarak katıldı.

        (HB-ÖK-Y)

        24.06.2017 14:18:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa