Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koray ve Mustafa Diyarbekirspor'da

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Diyarbekirspor, dış transferde iki futbolcuyu kadrosuna kattı.

        Yeşil kırmızılı ekip, Batman Petrolspor'un forvet oyuncusu Mustafa Aydoğdu ve Amed Sportif Faaliyetlerin tecrübeli savunama oyuncusu Koray Şanlı ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Sincan Belediyespor alt yapısında yetişen Mustafa Aydoğdu, Ankara Demirspor'da profesyonelliğe geçiş yaptı. Ankara Demirspor, Keçiören Sportif A.Ş., Kırıkhanspor, Nazilli Belediyespor, Sandıklıspor, AFJET Afyonspor, Tekirdağspor, Dersimspor ve Batman Petrolspor'da formalarını giyen tecrübeli forvet, kariyerine 49 gol sığdırdı. Mustafa Aydoğdu, 2 yıllık sözleşmenin ardından yaptığı açıklamada, Diyarbekirspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Aydoğdu, "Diyarbekirspor'la anlaştığım için gerçekten çok mutluyum. Yeni kulübümle futbol yaşantıma yeni bir sayfa açtım. Hedefim Diyarbekirspor'da başarılı olup şampiyonluk yaşamaktır" dedi.

        Toplam 12 gol attı

        Diyarbekirspor'un yeni transferlerinden Koray Şanlı da, futbol kariyerine 12 gol sığdırdı. Forma giydiği takımlarda önemli maçlara imza atan tecrübeli savunma oyuncusu, Beşiktaş, Adanaspor, Yeni Malatyaspor, Gümüşhanespor ve Amed Sportif Faaliyetler'in formalarını giydi.

        (MÇ-AKK-S)

        24.06.2017 14:16:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa