Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan:

        - "Bayramlardaki mutlu tablonun yılın her günü yaşanması için çaba harcamalıyız"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        Bayramlarda doyasıya yaşanılan huzur ve mutluluğu yılın tüm günlerine yaymaları gerektiğini dile getiren Ayhan, birlik, beraberlik, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı, manevi değerlerin, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha millet olarak ulaşmanın büyük sevincini yaşadıklarını belirtti.

        Bayramların sevgi, saygı, yardımlaşma, hoşgörü ortamının güçlendiği, insanlar arasındaki birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların önlendiği, milli ve manevi duyguların daha da üst seviyelere çıktığı müstesna günler olduğunun altını çizen Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, "Millet olarak Ramazan ayında ve bayramlarda doyasıya yaşadığımız huzur ve mutluluğu yılın tüm günlerine yaymalıyız. Bu güzel tablonun sadece böyle bayram günlerinde değil, yılın her gününde yaşanması için çaba harcamalı, kardeşlik, sevgi, saygı, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma iklimini güçlendirmeliyiz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, aziz milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (Şİ-LO-Y)

        24.06.2017 13:04:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa