Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa çarşı esnafı iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Burak Türker

        BURSA (İHA) - Bursalı atlet ve çarşı esnafının organize ettiği iftar yemeğinde çarşı esnafı ve vatandaşlar bir araya geldi.

        Bursa'nın tarihi çarşı esnafı 300 kişiye iftar verdi. Fevziçakmak Caddesi üzerinde masaları kuran 16 esnaf çarşıya alışverişe çıkan vatandaşlara ve çarşı esnafına iftar verdi. Çarşıya bayram alışverişine gelen ve biranda kendini esnafın iftar sofrasında bulan vatandaşlar iftar yemeğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İftar organizasyonunu yapan çarşı esnaflarından Enver Koç, "Çarşı esnafları olarak iftara verdik. İftar yemeğinde iş adamı, esnaf, çarşıya alışverişe gelen vatandaşlar ve garibanlarla bir sofrada buluştuk. Çarşıya alışverişe gelip bizim iftar soframıza misafir olan vatandaşlar çok memnun kaldılar" dedi.

        (BRK-ÖK-Y)

        24.06.2017 12:52:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa