Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale'den Cumhurbaşkanına sevgi gösterisi

        - Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan:

        - " Sınırın sıfır noktasında dünya liderini konuk etmenin onurunu yaşıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Referandumda yüzde 96 gibi bir evet oyu alarak Türkiye'de 3'üncü olan Akçakale halkı, ilçeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

        16 nisanda yapılan anayasa değişikliği halk oylamasında 96 gibi bir oy alarak Türkiye 3'üncüsü olan Akçakale halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

        Belediye önünde toplanan kalabalığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önce Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan seslendi. Cumhurbaşkanının ilçelerini ziyaret etmesinin büyük bir gurur olduğunu belirten Ayhan,"Bu gün sınırın sıfır noktasında, burada dünya liderini konuk etmenin onurunu yaşıyoruz. Şimdi ilçemiz her zaman hükumetimizin yanında durdu, referandumda yüzde 96 gibi bir oy aldık. Halk olarak sürekli cumhurbaşkanımızın yanında durduk. Cumhurbaşkanımıza ilçemizi ziyaret ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

        Daha sonra halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Akçakale halkına ve Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'a övgüler yağdırarak, Akçakale'nin referandumda yüzde 95'in üzerinde evet diyerek bir çok şeyi yıktığını dile getirdi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizleri başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek ramazanın son biliyorsunuz son iki günündeyiz. Pazar günü ise Ramazan Bayramı ile müşerref olacağız. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. Sizleri 16 Nisan referandumunda ortaya koyduğunuz yüksek performanstan, Türkiye'nin üçüncü ilçesi olarak bize verdiğiniz destekten dolayı sizleri tebrik ediyorum. Akçakale yüzde 95'in üzerinde Evet demek suretiyle Türkiye'de bir çok şeyi yıktı. Siz bizi sevdiniz, biz de sizi seviyoruz. İnşallah sizlere layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

        (Şİ-SD-Y)

        24.06.2017 12:21:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa