Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayhan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Referandumdaki evet oylarında rekortmenler arasında yer alan Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, büyük bir nezaket ve tevazu göstererek, halka teşekkür için ilçelerine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da layık olacaklarını söyledi.

        Ayhan, eşi Ayşenur Ayhan ve çocukları Mustafa Kaan ve Şule Nur ile birlikte karşıladığı Cumhurbaşkanının gelişinin ilçe halkına büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Akçakale halkını bunu uzun zamandır beklediğini ifade eden Ayhan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Akçakale halkı başından itibaren liderine hep güvendi ve sadık kaldı. İlçe halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Erdoğan sevdalısı Akçakale halkı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da liderinin izinden yürümeye devam edecektir ve ona hep layık olacaktır" diye konuştu.

        Sınır noktasında bulunmaları nedeniyle Suriyeli mültecilerin ilk durakları olduğunu hatırlatan Başkan Ayhan, Erdoğan'ın, Suriyelilere Ensar oldukları için de Akçakale halkına teşekkür ettiğini kaydetti.

        (AK-SD-Y)

        24.06.2017 11:59:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa