Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ makina parkı MST ile güçlendi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, makine parkını MST marka kazıcı yükleyicilerle güçlendirdi.

        MASKİ, Manisa merkez ve 17 ilçede su ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını daha hızlı gerçekleştirebilmek amacıyla, DMO aracılığıyla 14 adet MST Marka 642 model kazıcı yükleyiciyi teslim aldı.

        MST hakkına

        MST İş ve Tarım Makinaları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren SANKO Holding bünyesinde kuruldu.Gaziantep'teki 42 bin metrekare kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılan tesislerde ürettiği MST markalı kazıcı yükleyici, teleskobik forklift ve ekskavatörlerle, SANKO çatısı altında ülkemiz sanayisine önemli değer katmaktadır.

        Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artıran ve yeni teknoloji çalışmaları yapan MST'nin Ar-Ge çalışmalarını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca tescillenen Ar-Ge merkezinde Türk mühendis ve teknisyenler yürütmektedir.

        (MU-SD-Y)

        24.06.2017 10:33:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa