Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike polis ve jandarmadan bayram uygulaması

        (Fotoğraflı)

        Ali Karataç

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Finike ilçesinde jandarma ve polis ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ilçenin farklı noktalarında uygulama yaptı.

        Finike ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği ekipleri ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçenin giriş ve çıkışlarında güvenli trafik denetimi uygulaması kapsamında denetim yaptı. Ekipler byram Süresince Turunçova, Hasyurt ve Yeşilyurt Bölgelerinde kontrollerine devam edecek. Polis ve jandarma ekipleri bayram tatilinde alınacak trafik tedbirleri kapsamında sürücü ve yolcular uyarıldı. Uygulamada trafik kurallarının önemi anlatılarak farkındalık oluşturuldu. Trafiğin daha konforlu, hızlı ve güvenli akışının sağlanması amacıyla polis ve jandarma trafik ekiplerinin denetimlerinin devam edeceği belirtildi.

        (AK-SÇ)

        24.06.2017 09:48:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa