Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da NRP eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'da halk sağlığı müdürlüğü görevlilerine yönelik olarak "Yeni doğan Canlandırma Programı (NRP)" eğitimi verildi.

        Türkiye Halk Sağlığı Kurumunca Aydın'da 2 gün süre ile Neonatal Resusitasyon Eğitici Güncelleme Eğitimi düzenlendi. Aydın ve Manisa Halk Sağlığı Müdürlüklerinde görevli 16 personel NRP eğitimine katılarak güncelleme eğitimini tamamladılar.

        İzmir'den görevlendirilen güncelleme eğitimi veren eğitimcilere Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz'ın katılımlarıyla teşekkür belgesi takdim edildi.

        Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen Yeni doğan Canlandırma Programının (NRP) amacının, yeni doğan ölümlerinin azaltılması, yeni doğana optimal yaklaşım ve etkin bir resüsitasyon sağlanması ile doğum esnasında görev alan sağlık personelinin tümünün eğitime alınarak sertifikalandırılması olduğu

        (OD-MB-Y)

        24.06.2017 09:17:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa