Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çakır Ramazan Bayramını kutladı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malaya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Bayramını kutlayarak, "Ramazan Bayramı, paylaşma ve kucaklaşmanın yanı sıra sıla-i rahim yapma ve gönül alma zamanıdır" dedi.

        Başkan Çakır, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydederek, "Ramazan Bayramı, paylaşma ve kucaklaşmanın yanı sıra sıla-i rahim yapma ve gönül alma zamanıdır. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kırılan kalpleri onarmalı, incinen duyguları tamir etmeli, çocuklar sevindirilmeli ve büyükleri ziyaret etmeliyiz. Dargınlıkları sona erdirerek, sevgi, muhabbet ve coşkuyla birbirimize sarılmalıyız. Başta aile ve akrabalarımız olmak üzere, eş-dost ve komşu ziyaretlerine daha çok önem vermeli, gerçek bayram tadında bir bayram geçirmeliyiz. Bu vesileyle başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan bayramını kutluyor, bu mübarek günlerin, tüm İslam Alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum" şeklinde konuştu.

        (BT-OE-Y)

        23.06.2017 18:14:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa