Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca'da ramazan ayı etkinlikleri sona erdi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğünün Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde düzenlemiş olduğu programlar sona erdi.

        Ramazan etkinlikleri kapsamında Sahil Belediye Çay Bahçesi, Kırkpınar Kültür Merkezi ve Kurtköy Kültür Merkezi önünde gerçekleşen Hacivat-Karagöz, Meddah Gösterileri ve Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen Tasavvuf Müziği Konserine vatandaşlar ve çocuklar yoğun katılım gösterdi.

        Aileleriyle birlikte etkinliklere gelen çocuklar için şişme oyun parkları da kurulurken çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

        Gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinliklerine vatandaşın yoğun ilgisinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer,"Ramazan ayı boyunca ilçe genelinde gösteriler ve etkinlikler düzenledik. Düzenlediğimiz etkinliklerle ilçe halkına ve çocuklarımıza dolu dolu bir ramazan ayı yaşattığımız için mutluyuz. Şimdiden tüm halkımızın Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olması, kardeşliğin sağlanmasını diliyor, bayramını tebrik ediyorum" dedi.

        (RŞ-Y)

        23.06.2017 17:52:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa