Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polis ve jandarmadan ortak uygulama

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da jandarma ve polis ekipleri Ramazan Bayramı öncesi giriş ve çıkışlarında trafik ve asayiş uygulaması yaptı.

        Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından Ramazan Bayramı uygulamaları başlatıldı. Polis ve jandarmanın koordineli bir şekilde yürüttüğü trafik ve asayiş uygulaması şehrin giriş ve çıkışlarında gerçekleştiriliyor.

        Polis ve jandarma ekipleri bayram tatilinde alınacak trafik tedbirleri kapsamında sürücü ve yolcuları dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyardı. Uygulamada trafik kurallarının önemi anlatılarak farkındalık oluşturuldu. Trafiğin daha konforlu, hızlı ve güvenli akışının sağlanması amacıyla polis ve jandarma trafik ekiplerinin denetimlerinin Bayram tatili boyunca devam edeceği belirtildi.

        (AHM)

        23.06.2017 17:36:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa