Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hekimhan'da Adalet yürüyüşü

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı Adalet yürüyüşüne Malatya'dan da destek geldi.

        İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından CHP tarafından başlatılan 'Adalet Yürüyüşüne' CHP Malatya il yönetimi destek vermeye devam ediyor.

        CHP Hekimhan İlçe Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık bin kişilik CHP'li grup ellerinde 'Adalet' yazılı pankartlarla uzun süre yürüdü. Yürüyüş sonrası konuşan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Genel Başkanları tarafından başlatılan yürüyüş eylemine destek verdiklerini belirterek "Bu adalet bir gün herkese lazım olacak. Bu adalet mutlaka gerçekleşmelidir" dedi.

        Daha sonra söz alan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, demokrasi ve Cumhuriyet değerlerine her zaman sahip çıkan Hekimhan ilçesinde adalet için yürüdüklerini belirterek "Bugün burada bu yürüyüşümüzle İstanbul'a yürüyen Genel başkanımıza, genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerine ve halkımıza destek verdik" diye konuştu.

        Adaletin olmadığı bir ülkede huzurun olmayacağını dile getiren Kiraz, "Onun için her şeyin başı Adalettir. Bu yüzden adalet sadece hukuki bir terim değil aynı zamanda toplumsal açıdan da önemli bir kavram" ifadelerine yer verdi.

        Yürüyüş sırasında polis ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı.

        (CÖ-AOA-Y)

        23.06.2017 17:15:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa