Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler ailesi bayramlaştı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, daire müdürleri, belediye personeli ve Şehzadeler Belediyesi Kreşi ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören miniklerle bayramlaştı.

        Şehzadeler Belediyesi bayramlaşması Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik' in makamında geçekleşti. İlk olarak Şehzadeler Belediyesi Kreşi ve Gündüz bakımevinde eğitim gören miniklerle bayramlaşan Başkan Çelik miniklere bayram hediyesi verdi. Ardından Belediye çalışanları ile makamında bayramlaşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tüm personelin bayramını kutladı ve bayram çikolatası hediye etti. Başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşmada başkan Çelik'e Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, İsmail Önal, Ulus Kotluca, Süleyman Çoban eşlik etti. Yeni bir bayrama kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak her bayramda personellerimiz ile bayramlaşıyoruz ve gayet mutluyuz. Çok şükür ki personelimizin yüzünden de memnuniyetlerini okuyoruz. Bütün çalışanlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim çocuklarıyla, sevdikleriyle birlikte daha nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin inşallah" dedi.

        (AY-Y)

        23.06.2017 17:10:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa