Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Taşaltın vatandaşların ramazan bayramını kutladı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, vatandaşların Ramazan Bayramını yayımladığı mesajla kutladı.

        Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, mesajında, 11 ayın sultanı, Kur'an ayı olan Ramazan ayının sona erdiği bu günlerde, huzuru, sevinci büyütmeye vesile olacak olan Ramazan bayramının, Türkiye'ye Şanlıurfa'ya ve tüm islam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

        Tüm Şanlıurfalıların bayramını tebrik eden Taşaltın açıklamasında, "Bayram gibi özel günler, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları müstesna günlerdir. Ramazan Bayramının, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı geliştirmesini, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Üniversitemizde varlık sebebimiz olan öğrencilerimiz ve aileleri başta olmak üzere akademik ve idari tüm personelimizin bayramını tebrik ederim. İslam aleminin iyi bir bayram geçirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        (BB-OE-Y)

        23.06.2017 17:08:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa