Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serin geçen havaların ardından sıcaklar birden yükseldi

        - 28 derece sıcaktan bunalan vatandaşlar, gölgeliklerde serinlemeye çalıştı

        - Vatandaşlar gölgelikleri mesken tuttu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Köken

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de serin geçen havaların ardından sıcakların birden yükselmesinden bunalan vatandaşlar, gölgeliklerde serinlemeye çalışıyor.

        Uzun zamandır serin geçen havalardan sonra sıcaklığın birden yükselip yaklaşık 30 dereceye kadar çıkması, oruçlu vatandaşları zorlarken, sıcak nedeniyle kimi kentteki park ve bahçelerde vakit geçirdi, kimi de gölgeliklerde uyumayı tercih etti. Sıcaktan bunalan bazı hayvanlarda gölgeliklerde yatarak sıcaktan korunmaya, bazıları da süs havuzlarında serinlemeye çalıştı.

        Vatandaşlar, uzun zamandır serin giden havalar dolayısıyla Ramazanı rahat geçirdiklerini, bugün oldukça sıcak olduğundan ağaç gölgeliklerinde vakit geçirmeye çalıştıklarını anlattılar. Bazı vatandaşlar ise, bayram alışverişi ve ve sıcaktan bunalınca serin yerlere kendilerini attıklarını ifade ettiler.

        Meteoroloji verilerine göre, Eskişehir'de bugün en yüksek sıcaklık 28 derece olarak ölçüldü. Sıcakların hafta sonundan itibaren artması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının bayram tatili süresince artmaya devam edeceği, Cumartesi ve Pazar günleri 31, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ise 33 derece olacağı tahmin ediliyor.

        (MKÖ-MET-Y)

        23.06.2017 16:50:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa