Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizre Belediyesi 'cıncilikleri yeniledi

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Cizre'ye özgü olan ve yıllardır her bayram çocukların akın ettiği tahta revanlardan oluşan Cınclikler, İlçe Belediyesi tarafından yenilenerek, bayramda ücretsiz olarak hizmete açılacak.

        Cizre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Dicle Nehri kenarında uzun yıllardan beridir bayramlarda 'Çıncilik' adı verilen salıncakların kurulduğu ve belli bir ücret karşılığında çocukların bindiği salıncak alanında düzenleme ve yenileme çalışması başlatılarak, daha temiz, hijyenik, güvenli ve modern tarzda salıncaklar konulacak ve devamlı bir şekilde halkın hizmetine sunmak için çalışmalara başladı. 6 bin metrekarelik alanda yapılan çalışmalar devam ederken, düzenleme çalışmasının bitmesiyle birlikte 800 metrekaresi sert zeminden yürüyüş yolu yapılacak ve diğer 5 bin 200 metrekaresi yeşil alan yapılacak. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Cizreli çocuklar daha güvenli, temiz, hijyenik ve ücretsiz bir şekilde modern salıncaklara ücretsiz bir şekilde binecek.

        (AY-MP-Y)

        23.06.2017 16:47:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa