Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karpuzlu Belediyespor'da başkan Mustafa Ünaldı oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Karpuzlu Belediyespor Başkanı Tayfun Kale, 3 yıldır yürüttüğü görevini Mustafa Ünaldı'ya devretti.

        Karpuzlu Belediyespor yönetim kadrosunda görev değişikliğine gidildi. Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Kale, iş yoğunluğu sebebiyle yürütmekte olduğu başkanlık görevini 3 yıldır Yönetim Kurulunda Genel Kaptanlık statüsünde bulunan Mustafa Ünaldı'ya devretti.

        Yeni Başkan Ünaldı, "Karpuzlu Belediyesporumuz 3 yıldır ilçeye yakışır şekide Aydın futbolunda ve bölge futbolunda söz sahibi. Bu sene Süper Amatör Ligde mücadele edecek olana takımımız, yine hedefi olan şampiyonluk için koşan, mücedeleci bir takım olacaktır. Bu hedefler doğrultusunda başkan oldum. Karpuzlu halkının her zamanki desteklerini bekliyorum. Hedefimiz 3. Lig" dedi.

        Karpuzlu Belediyespor Kulübü yönetim kadrosunda yapılan görev değişikliği sebebiyle Başkanlık görevini üstlenen Mustafa Ünaldı, Onursal Başkan Tuğrul Ozan'ı makamında ziyaret etti. Onursal Başkan Tuğrul Ozan, Karpuzlu Belediyespor yeni Başkanı Ünaldı'ya kulüp flamasını hediye ederek bugüne kadar yürüttüğü Genel Kaptanlık görevinden ötürü teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

        (MB-S)

        23.06.2017 16:01:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa