Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutalp deresi artık daha güvenli

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Soma ilçesine bağlı Turgutalp Mahallesinde başladığı dere temizlik çalışmasının ikinci etabını tamamladı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı ve taşkın sıkıntısı yaşanmayan dere yatakları için çalışıyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Soma ilçesine bağlı Turgutalp Mahallesinde başladığı ikinci etap dere temizlik çalışmasını da noktaladı. Mahalleden geçen derenin 750 metrelik kısmını temizleyen ekipler, koku ve haşereden dolayı sıkıntı yaşayan mahalle sakinlerinin Ramazan Bayramı öncesinde rahat bir nefes almasını sağladı. Turgutalp Mahalle Muhtarı Gülay Erdal, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti. MASKİ ekiplerini ne zaman arasalar sıkıntılarına hızla çözüm ürettiklerini belirten Muhtar Erdal, yapılan çalışmalar için şahsı ve mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

        (AY-Y)

        23.06.2017 16:00:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa