Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Müdür Coşkun personeliyle mesajlaştı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ramazan Bayramı öncesinde daire başkanlıklarını ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü'nde, 25 Nisan Pazar günü idrak edilecek Ramazan Bayramı öncesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay ile birlikte MASKİ hizmet binasındaki daire başkanlıklarını tek tek gezerek çalışanların bayramlarını kutladı. Genel Müdür Coşkun, MASKİ ailesine mutlu ve huzurlu bir bayram diledi.

        MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Manisamız'a hizmet sevdasıyla çalışan büyük bir aileyiz. Tüm personelimizin Pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutlar, sevdikleriyle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmelerini dilerim" dedi.

        (AY-Y)

        23.06.2017 15:00:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa