Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke İşletme Fakültesinde iki yeni bölümle öğrenci sayısı artıyor

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesinde yeni dönemde iki yeni bölüm daha faaliyete başlayacak.

        Ayrıca iki bölümün de gece öğretimleri faaliyete geçiyor. Ekonomi ile Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık bölümleri yeni açılırken, Yönetim Bilişim Sistemleri ve İnsan Kaynakları Bölümlerinin gece öğretimleri faaliyete geçiyor. Yeni bölümlerine öğrenci alacak Söke İşletme Fakültesi'nde bölüm sayısı 7'ye çıkacak. Yeni bölümlere alınacak 600 öğrenci ile birlikte Bin 100 civarında olan öğrenci mevcudu, Bin 700' rakamına ulaşacak. Önümüzdeki iki yıl için öğrenci sayısının 3 Bin'e çıkması bekleniyor.

        2011 yılında kurulan Söke İşletme Fakültesi yürütülen çalışma ile giderek büyüyor. Öğrenci kenti olarak da anılmak isteyen Söke'de, her kesimden Sökelinin büyük emek ve gayretleri ile katkı sağladıkları üniversitenin okullaşmasının son yıllarda karşılık bulması sevinç yaratıyor.

        ADÜ Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç; "580 yeni birinci sınıf öğrencimiz gelecek. 20 tane de birincilik kontenjanımız var. Toplam 600 yeni öğrencimiz olacak. İki yeni bölüm ve iki bölümün gece öğretimleri eklendi. Üniversite mevcudumuz hem nitelik hem de nicelik anlamında artarak devam ediyor. Fakültemize ve Söke'mize hayırlı olsun" dedi.

        (LT-MB-Y)

        23.06.2017 14:00:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa