Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayakkabı tamir ustası teknolojiye dayanmaya çalışıyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da yaklaşık 20 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Muharrem Boraza, her geçen gün yenilenen ve gelişen teknolojiye karşı işini ayakta tutmaya çalışıyor.

        Tamir ustası Boraza, teknolojinin gelişmesiyle birlikte ayakkabı tamirciliğinin de unutulmaya yüz tuttuğunu ve bu yüzden teknolojiyle adeta mücadele ettiğini vurguladı.

        Çocukluktan beri ayakkabı tamir işi yaptığını söyleyen tamir ustası Muharrem Boraza, daha önceden günde çok sayıda ayakkabı tamiri yaptığını ama bu sayının son zamanlarda 20 ile 25 arasına düştüğünü belirterek yine de işlerin oldukça güzel olduğunu söyledi.

        Mesleğini severek yaptığını ifade eden Boraza, "Günde 20- 25 ayakkabı geliyor onların tamirini yapıyorum eskiden bu atölyede üretimde yapıyordum ama teknolojinin gelişmesiyle birlikte üretimi bırakmak zorunda kaldık. Burada, çanta ve valiz tipi malzemelerinde tamirinin yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

        (CK-OE-Y)

        23.06.2017 12:45:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa