Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı personelinden büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Ecem Ulutak, büyük bir başarı göstererek yurt dışında staj yapma hakkı ve hibe kazandı.

        Anadolu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Coğrafi Bilgi Sistemleri Bölümü'nde Yüksek Lisans öğrencisi olan, aynı zamanda Tepebaşı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nde görevli Ecem Ulutak, ERASMUS Plus sınavında başarılı olarak, Avusturya'da staj hakkı kazandı. Ayrıca Ulutak, staj hakkının yanı sıra aldığı hibe ile de Avusturya'daki stajını tamamlayacak.

        Ecem Ulutak, baba Ulutak ve ESKİ eski Genel Müdürü Garip Yıldırım ile birlikte kazandığı başarıyı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile paylaştı. Ataç, "Çalışma arkadaşımızın başarısını gönülden tebrik ediyorum. Umarım Avusturya'dan kendini daha da geliştirmiş olarak geri dönecektir. Ecem'in ekibimizde olması bizler için gurur kaynağı. Ekip arkadaşlarımızın genç, çalışkan ve zeki olmasından her zaman övünmüşümdür" ifadelerini kullandı.

        Ecem Ulutak, 10 Eylül-9 Aralık tarihlerinde Avusturya Salzburg'daki Coğrafi Bilgi Sistemleri ile ilgili stajını tamamlayacak.

        (MK-

        23.06.2017 11:15:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa