Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi'de öğretmenleri kendini yeniliyor

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik verimliliğini arttırmak amacıyla "Alternatif Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri" konulu seminer düzenlendi.

        Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Millî Eğitim Bakanlığının tarafından hazırlanan "2017 Haziran Öğretmen Meslekî Çalışmaları" programı kapsamında Karesi ilçesindeki öğretmenlere yönelik değerlendirme alanında verimliliğini arttırmak amacıyla üç gün süren seminer programı düzenlendi. Karesi ilçesinde bulunan tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerinin katıldığı "Alternatif Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri" konulu seminere konuşmacı olarak Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Gür katıldı. Prof. Dr. Hülya Gür; geleneksel ölçme araçları ile çoklu değerlendirme araçlarını karşılaştırdığı sunumunda, eğitimde değerlendirmenin yeri ve öneminden söz etti. Yeni öğretim programları ve alternatif ölçme araçlarının özelliklerine, neden gerekli olduğuna vurgu yapan Gür, yapılandırılmış grid ve tanılayıcı dallanmış ağaç teknikleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        (OF-

        22.06.2017 15:36:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa