Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi Belediyesi'nden bayram denetimi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların, özellikle bayram alışverişlerini hijyenik ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri adına ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı.

        Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri unlu mamul üretimi yapan imalathanelere yönelik denetimlerini artırdı. Bayram ikramlarının başında gelen tatlı, kadayıf, pasta gibi unlu mamullerin daha sağlıklı ve temiz koşullarda üretilmesi için kapsamlı bir denetim gerçekleştiren ekipler, imalathanelerin mutfaklarına, kullandıkları malzemelerin tarihlerine, çalışanların kılık kıyafet ve kişisel temizliklerine, gramaja, yetki ve eğitim belgelerine varana kadar birçok denetim gerçekleştiriyor. Kontrollerde kurallara aykırı tutum içindeki işletmeler hakkında yasal yaptırımlar uygulanıyor.

        Vatandaşların aldığı ürünlerin daha hijyenik ve sağlıklı koşullarda üretilmesi için gıda denetimindeki hassasiyeti üst seviyede tuttuklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla güzel bir bayram geçirmesi için zabıta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bayramda en çok tüketilen ürünlerin başında gelen tatlı, kadayıf ve pasta gibi ürünlerin ilçe genelindeki imalathaneleri üzerinde denetimlerimiz yoğunlaştırıldı. Eksik gördüğümüz yerlerde uyarılarımızı yaptık. Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Şimdiden tüm İslam Alemi'nin ve hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı kutlarım" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.06.2017 13:14:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa