Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayrabolu'da Sakal-ı Şerif'e yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, teravih namazı sonrası Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (sallallahü aleyhi vesellim) Sakal-ı Şerifi ziyarete açıldı.

        Hayrabolu Hasan Bey Caminde teravih namazı sonrası Sakal-ı Şerif, tekbirler ve ilahiler eşliğinde sedef kaplamalı sandukasından açılarak sergilendi. Teravih namazı sonrasında Sakal-ı Şerif'i görmek ve onun bulunduğu cam bölmeye dokunabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Dualar ederek sıranın kendine gelmesini bekleyen vatandaşlar, Sakal-ı Şerifi yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

        Bazı vatandaşlar Sakal-ı Şerif'in fotoğrafını çekerken, bazıları ise uzun süre seyredip dua etti. Sandukanın başında duygularını gizleyemeyen vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

        (SK-MEF-Y)

        22.06.2017 11:46:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa