Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de mezarlıklar bakıma alındı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklar bakıma alındı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Burhaniye Belediyesi, bayram öncesinde, ilçede yer alan iki mezarlıkta da çalışma başlattı.

        Vatandaşların, Ramazan Bayramında huzurlu ve rahat mezarlık ziyareti yapabilmeleri için Burhaniye genelindeki mezarlıkların temizleme ve çevre düzenlemelerini yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Burhaniye Belediyesi, duvarların yeniden boyanmasının yanı sıra çok sayıda çiçek ve fidan dikti. Aynı düzenleme kapsamında Geriş ve Börülceköy mezarlıkları da yeni bir görünüme kavuşturuldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında yer alan mezarlıklarımız, ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Boyama, temizleme, ot temizliği ve çevre düzenlemeleri yapılırken merkez mezarlığımıza da Büyükşehir Belediyemiz tarafından çiçek ekimleri yapılıyor. Mezarlıklarda yapılan bakım ve onarım çalışmaları ilgi gördü. Mezarlıklar, vatandaşların ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için güzel bir görünüme kavuşturuldu. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

        (FT-İDR)

        22.06.2017 11:40:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa