Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Satrançta averaj farkıyla Avrupa 2. oldu

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden Sırbistan'ın Niş kentindeki Avrupa Amatör Satranç Şampiyonası'na katılan Orkun Efe Alumert şampiyon ile aynı puana sahip olmasına rağmen averajla Avrupa 2. oldu.

        19 ülkeden 100'ü aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleşen Avrupa Amatörler Satranç Şampiyonası'nda son tur karşılaşması sonrasında şampiyonayı 6.5 puanla bitiren Ayvalıklı satranç sporcusu Orkun Efe Alumert, şampiyonla aynı puana sahip olmasına rağmen az bir averajla Sırbistanlı sporcu Pavle Ciric'in ardından Avrupa 2.si olmayı başardı.

        Şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden Alumert'in bu başarısı başta Ayvalık'ta ikamet eden ailesi olmak üzere ilçede büyük bir gururla karşılandı.

        (SS-EME)

        22.06.2017 09:02:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa