Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araç'ta asayiş toplantısı gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        İlhan Yazan

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Araç ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde Güvenlik, Asayiş ve Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

        Araç Öğretmenevi Toplantı Salonunda Araç Kaymakamı Mustafa Görmüş'ün başkanlık yaptığı toplantıya Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Garnizon Komutanı Ahmet Çakmak, İlçe Jandarma Komutanı Halis Evirgen, İlçe Emniyet Amiri Efe Can Demirci, Araç'ta daire amirleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

        Ramazan Bayramı öncesinde ilçenin huzur ve güven ortamının muhafazası ve ilçenin can ve mal güvenliği açısından önem arz eden konularının gündeme geldiği toplantıda, huzur ve güven ortamının devamına yönelik yapılmakta olan çalışmalar ve yapılması gereken çalışmalar konuşuldu. Yapılan fikir alışverişi ve istişareler sonunda sorunlar ve çözüm yolları konusunda ilçenin idare amirleri ve sivil toplum örgütleri temsilcileri bazı konularda yeni kararlar alınması gerektiğinde görüş birliğine vardı.

        (Vİ-İÇ)

        21.06.2017 18:27:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa