Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEÜ Diş Hekimliği Merkezi Batı Karadeniz Bölgesi'nde ilgi görüyor

        Ahmet Hamzaçebi

        ZONGULDAK (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi her geçen gün artan hasta sayısıyla hizmet vermeye devam ediyor.

        Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi, ileri teknoloji ürünü dental cihazları ve bilimsel yenilikleri takip eden tedavi yöntemleri ile Zonguldak il genelinin yanı sıra Batı Karadeniz bölgesinde, toplam 7 kliniği, merkezi ameliyathane ve sedasyon ünitesi ile her geçen gün artan hasta sayısıyla hizmet vermeye devam ediyor.

        Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat İnanç Cengiz şunları söyledi:

        "2016 yılında 106.121 hastaya teşhis, tanı ve tedavi sunan merkezimiz, 2017 yılının ilk 5 aylık döneminde Oral Diagnoz kliniğinde 11012, Ortodonti kliniğinde 8747, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi kliniğinde 6481, Periodontoloji kliniğinde 7758, Pedodonti kliniğinde 9940, Diş Hastalıkları ve Tedavisi kliniğinde 8591 ve Protetik Diş Tedavisi kliniğinde 3768, ayrıca sedasyon ünitesinde 253 hastanın tedavileri gerçekleştirildi. Merkezimizde yabancı uyruklu hastalar da hizmet almaya devam etmektedir. 2016-2017 dönemi içerisinde aralarında; Afganistan, Irak, İran ve Ürdün'ün de bulunduğu yaklaşık 65 hastaya hizmet verilmiştir. Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tecrübeli öğretim üyesi, araştırma görevlileri ve deneyimli personeli ile değerli hastalarımıza kaliteli hizmet vermeye devam edecektir. Aralık 2017 sonu itibari ile merkezimizde 135.000 hastaya hizmet vermemiz planlanmaktadır. Hastanemize ve fakültemize verdiği desteklerden ötürü Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer'e ve akabinde tüm çalışma arkadaşlarımıza, akademik ve idari personelimize özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum."

        (ABH-OA-Y)

        21.06.2017 17:30:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa