Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kara'nın Kadir Gecesini kutladı

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, yayımladığı mesajla tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini kutladı.

        Belediye Başkanı Hasan Kara, Kadir Gecesinin Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu ve mübarek bir gece olduğunu belirtti.

        Kara, Kadir Gecesinin güzelliklere vesile olmasını dileyerek, "Kadir Gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v.), faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir. Bizler de Kilis ve ülkemiz için, insanlık için korku, endişe, ümitsizlik ve acı veren, her türlü şiddet, terör ve savaşın sona ermesi, bunların yerine adalet, sevgi, barış ve hoşgörünün alması için dua edelim. Kadir Gecesi'nde bütün insanların günahlardan uzaklaşarak tövbelerinin kabul edilmesini ailemiz, milletimiz ve ülkemiz için güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        21.06.2017 17:05:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa