Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da AYKOME toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) toplantısını Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleştirdi.

        Fatsa Belediyesi Meclis salonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun başkanlığında gerçekleşen toplantıda Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Fen İşleri Daire Başkanı Murat Günaydın, OSKİ İşletmeler Daire Başkanı İrfan Gün, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, birim amirleri ve yol yapım yüklenicilerinin temsilcileri hazır bulundu.

        Toplantı sonrası bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, "Bayram öncesi alt yapı kuruluşlarımızı geri temizliği yapması konusunda uyardık. Vatandaşımızın bayram süresince yollarda sıkıntı yaşamalarını söyledik. Yolların kapalı olmamasını yollarda hendek olmamasını talimatını verdik. Bazı yerlerde de asfaltlama çalışmalarının yapılması konusunda bütün alt yapı kuruluşları ile hemfikir olduk. Allah izin verirse bayramda vatandaşlarımız hendeklerle çukurlarla açık tranjelerle karşılaşmayacaklar bütün açık olan tranjeler Çarşamba günü akşamı itibariyle kapatılacak, Perşembe ve Cuma günü kısmi asfaltlamalara girilecek. Çamur olan yerler yıkanacak, Altınordu, Ünye, Fatsa ve yine üst bölgelerimizde Büyükşehir yol ağında her yer tertemiz yapılarak bayrama huzurla gireceğiz. Bugün AYKOME olarak güzel kararlar aldık. Allah nasip ederse vatandaşlarımız bunun meyvesini görecekler" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        21.06.2017 14:34:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa