Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mücbir sebep hali yeniden uzatıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİUTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, mücbir sebep halinin 30 Eylül 2017 tarihine kadar yeniden uzatıldığını söyledi.

        Kilis'te devam eden Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılmasıyla ilgili bir açıklama yapan KİTSO Başkanı Öndeş şunları söyledi, "Bilindiği gibi Suriye'de yaşanan iç savaştan dolayı Kilis'in roketli saldırılara maruz kalması nedeni ile 1 Mart 2016 tarihinden itibaren Kilis'te Mücbir Sebep Hali ilan edilmiş, buna göre her türlü Vergi, SSK ve Bağ-Kur Prim ödemeleri 31 Mart 2017 tarihine kadar ertelenmiş, Kilis'in ekonomik şartlarında bir düzelme olmadığı gerekçesi ile yine talebimize istinaden 30 Haziran 2017 tarihine kadar yeniden uzatılmıştı. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak Mücbir Sebep Halinin yeniden uzatılması ile ilgili talebimiz olumlu sonuçlamış ve Mücbir Sebep Hali 30 Eylül 2017 tarihine kadar yeniden uzatılmıştır. Buna göre her türlü Vergi, ödemeleri 27 Kasım 2017 tarihine kadar, SSK ve Bağ-Kur Prim ödemeleri ise 30 Kasım 2017 tarihine kadar ertelenmiştir" dedi.

        (MAD-OE-Y)

        21.06.2017 14:05:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa