Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu'da asfalt çalışması

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, yağışlar nedeniyle geç başladıkları sezonda bu yıl hedeflerinin 50 bin tona ulaşacaklarını söyledi.

        Ekiplerin ilçede asfalt yapım çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten başkan Aksoy, " 2017 yılındaki hedefimiz olan 50 bin ton asfaltı kendi tesislerimizde üreterek Esentepe ve Barış mahallelerimize sereceğiz. Asfalt çalışmalarımızda bütünüyle kendi ekibimiz, kendi makinelerimiz ve kendi ürettiğimiz asfaltı kullanmaktayız. 2010 yılından bu yana Avrupa standartlarında ürettiğimiz ve insan sağlığına zararsız asfaltı halkımızın talepleri doğrultusunda Safranbolu'da asfaltlanmamış bir karış yol bırakmayan kadar sermeye devam edeceğiz. Şu anda Karayollarımız ile aynı standartta asfaltı üretiyoruz. Ne yazık ki bu yıl bölgemiz yağışı çok aldığı için asfalt çalışmalarına biraz geç kaldık. Ancak Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında durmaksızın, iki vardiya şeklinde çalışmalarımıza hız verdik ve inşallah hedefimize ulaşmaya gayret edeceğiz" dedi.

        (YE-YE-Y)

        19.06.2017 18:50:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa