Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MTBB Genel Başkanı Karayel Malatya'da iftar programına katıldı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MTTB Malatya Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

        İftar yemeğinde bir konuşma yapan Karayel, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, gençlere öğütlerde bulundu. Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın da katıldığı iftar programının ardından Başkan Karayel, MTTB Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç'ın ev sahipliği yaptığı MTBB bölge toplantısına katıldı.

        Toplantıya MTTB Adıyaman, Şanlıurfa, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ ve Sivas teşkilatları üyeleri de katıldılar. Genel Başkan Karayel bölge toplantısının ardından da teşkilat üyeleri ile birlikte sahur yaptı.

        (BT-SD-Y)

        19.06.2017 18:34:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa