Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan: "Yatırım fırsatlarını biz oluşturuyoruz"

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı 22. Dönem Kırşehir milletvekili Turan açıklamasında, "İmkanlar ve fırsatlar ölçüsünde Kırşehir'e desteğimi devam ettirmek istiyorum. Talep karşılığı değil, fırsatları biz oluşturuyoruz."dedi.

        Eski milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, açıklamasında şunları kaydetti:

        "Biz bu memleketin çocuğuyuz. Sadece spor alanında değil Kırşehir'deki belediyeleri kardeş belediyeler ilan edip yeni yatırımlar yapıyoruz. Yakında Akpınar'da İlçesinde 1 Trilyon 700 milyar yatırımın inşallah açılışını yapacağız.

        Milletvekili arkadaşlarımız da bu alanda çalışmalarını devam ettiriyorlar. 2018 yılında da yeni yatırımlar yapılsın. Onula ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Kırşehir kamuoyuna şu kadar yatırımcılar geldi, şöyle fabrikaların temelleri atılacak diye ilerde açıklamayı gönlümüz çok ister. Bununla ilgili milletvekillerimiz Mikail Bey ile Salih bey altyapı hazırlanmasında ciddi gayretler olduğunu biliyorum."

        (EÖ-AD-AÖ-Y)

        19.06.2017 17:49:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa