Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Valisi Gül, Suşehri'nde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Nevzat Yücel

        SİVAS (İHA) - Sivas Valisi Davut Gül, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

        Halil Rıfat Paşa tarafından yaptırılan Eski Sivas-Suşehri karayolu olan Karabayır mevkiinden ilçeye gelen Vali Gül'ü Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve ilçe protokolü karşıladı.

        İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından projelendirilen spor salonunda düzenlenen 115 adet bisiklet dağıtım programına katılan Vali Davut Gül burada yaptığı konuşmada, Sivas'ın ilçeler bazında bisiklet dağıtımı yapan ilk ilçenin Suşehri olduğunu belirterek,"Bu projeyi Sivas'ın diğer ilçelerinde de uygulamayı arzu ediyoruz. İnşallah Sivas'ımızın tamamında bu uygulamayı yapacağız. Çünkü çocuklarımızın spor yapmaları, kültürel etkinlikler yapması çok önemli. Bizlerinde onlara imkanlar sağlaması gerekiyor" dedi.

        Suşehri'nin her tarafının ayrı bir güzel ilçe olduğunu kaydeden Gül, Kılıçkaya Barajı sosyal tesislerinin bulunduğu yolun sıcak asfaltının yapılacağını söyleyerek, "İnşallah o yolun kenar alanında yerler olması durumunda, oralarında bisiklet yolu olarak yapılması için çalışacağız" diye konuştu.

        Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ise, şuana kadar 400 bisiklet dağıtımı yaptıklarını ifade ederek, belediye başkanından bisiklet yollarının yapılmasını talep etti.

        AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce'in babasına ait dut bahçesini gezen Vali Gül, burada dut pekmezi yapan bayanlarla sohbet etti. Aksu köyündeki yol çalışmalarını inceleyen Gül daha sonra ilçeden ayrıldı.

        (UY-Y)

        18.06.2017 12:56:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa