Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılay'dan anaokulu müjdesi

        (Fotoğraflı)

        Murat Yüksel

        ÇANAKKALE (İHA) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Türk Kızılay'ı tarafından Çanakkale'nin Yenice ilçesine Anaokulu yapılacağının müjdesini verdi.

        Türk Kızılay'ı ülke genelinde anaokulları inşa etmeye devam ediyor. Proje kapmasında Çanakkale'nin Yenice ilçesine de yapılması kararlaştırıldı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Turan, " Çocuklarımız bizlerin yarınlarını oluşturmaktadır. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her alanında kaliteli hizmet sunmak için gayret gösteriyoruz. İlçelerimizde yeni modern eğitim kurumlarını inşa ediyor ve hizmete sunuyoruz. Türk Kızılay'ı tarafından ilçemize yeni bir anaokulu yapılacak. Anaokulu projesi içerisinde 3 derslik, mutfak ve oyun grupları yer alacaktır. Çalışmaların başlamasıyla beraber 6 ay içerisinde anaokulunun teslim edilmesi bekleniyor. Yenice ilçemize yapılacak olan anaokulunun hayırlı olmasını dilerim" dedi.

        (UYC)

        17.06.2017 14:57:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa