Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya şampiyonu milli boksör Mustafa Genç Cizre'de gençlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - 1994 yılında Dünya Gençler Boks Şampiyonu olan Milli Sporcu Mustafa Genç, 'Spor'da Başarıya Giden Yol' adlı söyleşide Cizreli genç sporcularla buluştu.

        Aynı zamanda Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Mustafa Genç Cizreli genç sporcularla bir araya gelip tecrübelerini paylaştı. Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşide Cizreli sporcularla bir araya gelen Mustafa Genç, söyleşide genç sporculara; spor yapmanın yararları, sporda başarının sırları, sporcu ahlakı, sporun insan hayatını ve kariyerine verdiği olumlu etki ve diğer konularda geniş bir biçimde bilgi verip, boksa nasıl başladığını ve dünya şampiyonluğuna kadar uzanan başarı öyküsünü anlattı. 150 genç sporcunun katıldığı söyleşi soru cevap faslı ile sona erdi.

        Söyleşi sonunda Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında sportif alanda işbirliği protokolü imzalandı. Düzenlenen protokol ile Şırnak genelinden seçilecek olan sporcuların Ordu ilinde misafir edileceği belirtildi.

        Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci genç sporcularla yapmış olduğu söyleşi ve Cizreli çocuklara göstermiş olduğu ilgiden dolayı 1994 Dünya Gençler Boks Şampiyonu ve Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'e teşekkür edip, Şırnak ilinin simgesi Hz. Nuh (AS) gemisi maketi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

        (AY-AKK-Y)

        17.06.2017 14:35:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa