Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çatıda ayağı sıkışan leylek kurtarıldı

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, yuvası bulunan çatıda ayağı sıkışan bir leylek itfaiye görevlilerinin operasyonu ile kurtarıldı.

        İlçe merkezinde bulunan PTT hizmet binasının çatısında ayağı sıkışarak mahsur alan ve acı içerisinde çırpınan bir leyleğin bulunduğu yönünde vatandaşlardan gelen ihbar üzerine harekete geçen Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri, çalışma başlattı. Binanın önüne gelen itfaiye ekipleri, 3 katlı yapının çatı bölümüne merdiven uzatarak ulaştığı leyleği ayağının sıkıştığı yerden kısa sürede kurtarmayı başardı.

        Belediye görevlilerine teslim edilen leyleğin götürüldüğü bir veteriner tarafından yapılan kontrolde ayağından yaralandığı tespit edildi. Tedavisinin sonrasında belediye görevlileri tarafından beslenerek koruma altına alınan leyleğin, iyileşmesini müteakip tekrar doğaya bırakılacağı öğrenildi.

        (İHA-İP-Y)

        17.06.2017 09:23:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa