Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık çalışanları ve öğretmenler düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Kubilay Ateş

        RİZE (İHA) - Rize'nin Çayeli ilçesinde çalışan sağlık personeli ve öğretmenler düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya geldi.

        Çayeli Belediyesi tarafından ilçede görev yapan sağlık personellerine ve öğretmenlere yönelik iftar yemekleri verildi. İftar yemeklerine Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, beraberindeki ilçe protokolü üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programlarda Başkan Esmen iftar öncesi davetlilerin masalarını gezerek taleplerini dinledi ve afiyet olsun dileklerini iletti.

        İftar sonrasında, açıklamalarda bulunan Başkan Esmen, ''Bu tür etkinliklerimiz her yıl devam edecek. Gönül soframızın davetine katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (KA-ÖS-Y)

        17.06.2017 09:08:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa