Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Acar'dan belediye personeline iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından, geleneksel hale getirilen personel ile birlikte iftar yapılması bu haftada devam etti.

        Bu yıl ki iftar yemeği Dinar Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. Yemeğe tüm belediye personeli aileleri ile birlikte katıldı. Belediye Başkanı Saffet Acar, programa gelen tüm personelin masalarına ziyaret ederek sohbet etti. Ardından bir konuşma yapan Başkan Acar, "Ramazan'ın yarısını geride bıraktık gerisine sağlık, sıhhat, huzur, barış içerisinde eriştirmeyi nasip eylesin. Biliyorsunuz ki bu aylar son derece önemli aylar. Bu aylarda ekeceğimizi inşallah biçeceğiz. Değerli dostlarım, değerli çalışma arkadaşlarım Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben eşinizle dostunuzla nice nice Ramazanlara diyor, hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

        Başkan Acar tarafından yapılan konuşma akabinde belediye personeli Gazi Yılmaz tarafından dua edildi. Personel iftar yemeği programı sonrasında Başkan Saffet Acar tüm personeli yolcu ederek uğurladı.

        (GC-

        16.06.2017 22:44:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa