Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Of Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Ege'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Of Ticaret ve Sanayi Odası (OFTSO) Meclisi, İzmir merkezli olmak üzere Ege Bölgesi'ne bir ziyarette bulundu.

        Ziyaret kapsamında Menemen Ticaret Odası, Menemen Kaymakamlığı, Aliağa Ticaret Odası, Bergama Ticaret Odası, Ayvalık Ticaret Odası, Selçuk Ticaret Odaları ile istişarelerde bulunularak bölgenin ekonomik değerleri hakkında bilgi alındı ve ticari hayat yerinde inceleme fırsatı bulundu.

        Ziyaretle ilgili bilgiler veren OFTSO Başkanı Erdal Saral, "2015 yılında Menemen Ticaret Odası ile imzalanan Kardeşlik Protokolü'nün ardından karşılaştırma ve performans değerlendirmesi yapmak, karşılıklı bilgi alışverişini artırmak, odalarımızın gelişimine katkı sağlayan ortak projeler üretmek, iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar yapmak için İzmir'e bir gezi düzenledik. Bu gezide işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve böylece odalar arasındaki ile işbirliğini güçlendirmek için çalışmalarımız oldu. Ortak meclis toplantıları yapıldı" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        16.06.2017 16:05:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa