Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yerköy Belediyesi sosyal hayatı canlandıracak projeleri hayata geçiriyor

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Yerköy Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına sosyal hayatı canlandıracak yeni park alanları kurarak vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

        Parklar, yeşil alanlar, oyun ve spor grupları çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy'ü daha yaşanabilir bir ilçe hüviyetine ulaştırmak için başlattıkları projelere hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı. Ağaoğlu, İç Anadolu'nun en modern kafesini ilçeye kazandırmanın mutluluğunu da yaşadıklarını söyledi.

        Yerköy'ün geleceğine kalıcı eserler bırakmak için çaba sarf ettiklerini belirten Ağaoğlu,"İlçemizde 100. yıl, Alpaslan Türkeş, Ali Salmanlı, Kale Mahallesi ,Selçuk Mahallesi , Dr. Sadık Ahmet parklarını halkımızın kullanımına sunduk. Ayrıca Dr. Sadık Ahmet Parkı içerisinde İç Anadolu bölgesinin en lüks ve modern kafesi olan Yerköy Kafe'yi de tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz "dedi.

        (BMG-UY-Y-)

        16.06.2017 12:36:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa