Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜGVA'dan "Ortaokul Yaz Okulu"

        Osman Aksu

        SİNOP (İHA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sinop İl Temsilciliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Ortaokul Yaz Okulu" kayıtları devam ediyor.

        TÜGVA Sinop İl Temsilciliği tarafından her yıl düzenlenen ve ortaokul öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Ortaokul Yaz Okulu etkinlikleri, bu yıl Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu, Sinop Gençlik Merkezi ve Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilecek

        Etkinliklerde; erkek ve kız öğrenciler için temel dini eğitim konularının yanı sıra, sosyal ve sportif faaliyetlerde düzenlenecek.

        Son kayıt tarihi 25 Mayıs 2017 Pazar günü olan TÜGVA Yaz Okulu, 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü başlayacak. Ayrıca kursun devam ettiği tarih içinde TÜGVA Sinop İl Temsilciliğinde Robotik eğitimi de verilecek.

        TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu ile alakalı bilgiler veren TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Fatih Özcan, "Türkiye Gençlik Vakfı olarak ortaokul öğrencilerimize, yaz tatillerinde okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları, arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri, eğlenirken de kendilerini ahlaki ve manevi olarak geliştirmeyi ihmal etmeyecekleri bir yaz okulu ve kamp programı planlıyoruz" dedi.

        Ortaokul öğrencileri için milli ve manevi eğitimin yanı sıra eğlenceli birçok içeriğin de hazırlandığını belirten Fatih Özcan şunları söyledi: "TÜGVA yaz okulunda, bir yandan karakter ve değerler eğitimi ile öğrencilerimizin manevi hazinelerine yatırım yapılırken, bir yandan da sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerle gençlerimizi hem dünyevi hem de uhrevi olarak geleceğe hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Okulumuza tüm kardeşlerimizi bekliyoruz. 25 Mayıs 2017 Pazar gününe kadar kayıtlarımız devam edecek."

        (OSM-SLH-Y)

        15.06.2017 14:47:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa