Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'da "Lider Çocuk Tarım Kampı" düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, tarafından "Lider Çocuk Tarım Kampı" düzenlendi.

        Lider Çocuk Tarım Kampı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde 27 öğrenci ve 1 öğretmenin katılımıyla 3 gün süreyle gerçekleştirildi. İlkokul çağındaki çocuklarda tarımsal farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Lider Tarım Çocuk Kampı'nda, Milli Tarım Projesi, güvenilir gıda üretimi, doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilmesi ile bitki ve hayvan yetiştiriciliği alanlarında konu uzmanları tarafından bilgiler verildi.

        Kampın ilk gününde çocuklar, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında teorik bilgiler aldılar ve sonra müze gezildi. İkinci gün Tirebolu Orman Fidanlığı'na gidilerek, fidan dikimi yapıldı.

        Kampın üçüncü gününde ise 2017 yılının Birleşmiş Milletler tarafından "Kalkınma İçin Sürdürülebilir Turizm Uluslararası Yılı" olarak ilan edilmesi sebebiyle kamp uygulamasına katılan öğrencilere kırsal turizmin önemi konusunda bilgi vermek ve farkındalık oluşturmak için rehber eşliğinde Dereli Kuzalan Şelalesi ve Kulakkaya Yaylası'na bir gezi düzenlendi.

        (AB-ÖS-Y)

        15.06.2017 13:03:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa