Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'un Espiye ilçesinin 31. köyü kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Fikret Bıyık

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Espiye ilçesinin 31. köyü kuruldu.

        İlçeye bağlı Güzelyurt Köyü, Sarnıç köyünün bağlısı olan mahalle her iki köyden de ayrılarak 'Aydınlar' adıyla ilçenin 31. köyü oldular. Yeni kurulan köyde ise ilk muhtarlık seçimi de yapıldı. 4 adayın yarıştığı seçimlerde 36 oy alan Yılmaz Aydın köyün ilk muhtarı oldu. Çiçeği burnunda yeni köyün yeni muhtarı Aydın, köyün bundan kalkınması ve gelişmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

        Köyün ihtiyar heyeti ile birlikte en iyi şekilde çalışacaklarını belirten Aydın, " Köyümüz yeni kuruldu, 4 aday olarak seçime girdik. Yeni kurulan köyümüzün sakinlerinin verdiği oylar ile muhtar seçildik. Ben inanıyorum ki diğer üç arkadaşımdan her hangi biride seçilseydi köyümüz için elinden gelenin en iyisini yapardı. Burada bana öncülük yapmak düştü, ilk muhtar olarak bizden sonra geleceklere daha iyi bir köy bırakmak için çalışmalarımıza en iyi şekilde sürdüreceğiz" dedi.

        (RY-ÖS-Y)

        14.06.2017 13:02:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa