Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG şampiyonları madalyalarını Başkan Acar'dan aldı

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlk Öğretim Okulunda Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınavına giren altı öğrenci tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girdi. TEOG birincileri madalyalarını Belediye Başkanı Saffet Acar'dan aldı.

        Okulda yapılan törende Türkiye birincileri arasına giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Okulu Müdürü Mehmet Öztürk okulda düzenlenen merasimde yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

        "Öğrencilerimiz öğretmenlerinin de desteği ile yoğun ve yorucu bir eğitim yılı geçirdiler. TEOG sınavlarında ise büyük bir başarı elde ederek tam 6 öğrencimiz Türkiye birincisi oldu. Birinci olan öğrencilerimiz Efekan Özer, Sena Salman, Aytekin Kalkan, Barış Arda Şahintürk, Mehmet Kağan Kahraman ve İskender Yılmazkaya'yı tebrik ediyorum."

        Konuşmanın ardından ise öğrencilere madalyaları Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından verildi.

        (GC-

        14.06.2017 12:06:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa