Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kocatepe basın mensupları ile iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        ARTVİN (İHA) - Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Artvin Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen iftar programına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Alkan, ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.

        İftar saatinden önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Kocatepe, gazetecilerle sohbet etti. Ardından ezan sesiyle birlikte iftarlarını açtılar. Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yeni şehir giriş yolunun yapılmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş'ın en büyük desteği olduğu hatırlatarak yolun ismine de 'Dr. Kadir Topbaş Bulvarı' verdiklerini söyledi.

        Kocatepe "Geçtiğimiz aylarda şehir merkezimize yeni giriş yolu projemize başladık ve birkaç gün önce asfaltını da dökerek hizmete açmaya hazır hale getiriyoruz. Bildiğiniz üzere Artvin'e İnönü caddesinden giriş çıkış sağlanıyordu. Allah nasip etti zor olan bir işe girişerek yüzde 60'ın üzerinde eğimi olan kayma riski olan bir yoldan belediyemizin arkasından Cumhuriyet caddesinden Artvin 'e giriş yapalım dedik İstanbul Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle de bugün itibariyle yolu bitirmiş durumdayız" dedi.

        Dr. Kadir Topbaş Bulvarı'ın 7 milyon TL 'ye mal olduğunu ve Artvin Belediyesi bütçesinin 3'de 1'e denk geldiğini belirten Başkan Kocatepe, yol hakkında teknik bilgiler verdi.

        (HFD-ÖS-Y)

        14.06.2017 01:23:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa